Nineveh Beautysalon: kapsalon, barbershop en zonnestudio onder 1 dak
287
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-287,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
APP VOOR EEN AFSPRAAK

Binnen 2 uur reactie, alleen binnen openingstijden.

 

Over Ons

Over Nineveh: Beauty Center Zutphen

Beauty Center Nineveh is een kapsalon en barbershop, zonnestudio en schoonheidssalon in één. Het begon allemaal in 2013 toen eigenaar Samir de deuren van zijn barbershop opende.  Toen de klantenkring zich ook met vrouwen uitbreidde, ontstond het idee om de barbershop met een kapsalon te combineren. Vanwege deze uitbreiding verhuisde de zaak eind 2016 naar het huidige pand aan de Groenmarkt in Zutphen. Waar de vorige salon een stoere en mannelijke look had, is het interieur nu voor zowel man als vrouw toegankelijk. Eind 2017 was het opnieuw tijd voor een volgende stap. Naast een kapsalon en barbershop voor man en vrouw, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een compleet beauty center waar u ook verantwoord kunt zonnen, uw tanden kunt bleken en uw wimpers kunt laten behandelen.

 

Vanaf het moment dat u over de drempel stapt, laten wij u zich thuis voelen in onze salon die huiselijk aanvoelt. Of u Beauty Center Nineveh voor het eerst bezoekt of vaste klant bent: wij luisteren naar uw wensen; dat is door de jaren heen hetzelfde gebleven.

Waarom Nineveh?

Eigenaar Samir kwam in Irak voor het eerst in aanraking met het kappersvak. De vrije uren die hij naast zijn rechtenstudie overhield, besteedde hij in een kapperszaak. Aangekomen in Nederland besloot hij van zijn hobby beroep te maken. Hij behaalde zijn kappersdiploma bij IMKO-opleidingen en besloot het op een hoger plan te tillen; hij opende zijn salon in het centrum van Zutphen. Wat kapsalon Nineveh uniek maakt? Samir en zijn team combineren de nieuwste trends met traditionele technieken. En bij Beauty Center Nineveh kunt u terecht voor een totaalpakket aan haar en beauty behandelingen.

Coupe

De lengtes en lijnen van het haar moeten goed bij de gezichtsvorm passen. De kniptechnieken die we gebruiken zorgen voor een betere valling van het haar.

Haar kleuren

Keune Color System

Wij geven een passend advies over de kleur, rekening houdend met de kwaliteit van het haar, de structuur, de gelaatstint en uw wens. Daarnaast geven wij u een thuisadvies, zodat de kleur zo lang mogelijk optimaal blijft.

Traditionele technieken

Wij hanteren zowel traditionele en moderne technieken om uw styling volledig af te ronden.

Zonnestudio

Ergoline is wereldwijd het meest geliefde merk van zonnebanken. Innovatieve UV-technologieën, futuristisch design, uitstekende comfort, doordachte uitvoering, voorbeeldige kwaliteit en professionele ondersteuning maken Ergoline sinds meer dan 30 jaar de nummer één zonnebank.

Beautysalon

Producten

Keune Hairproducts

De producten verbeteren de balans van de hoofdhuid en dragen daardoor bij aan een betere conditie van het haar. Essentiële mineralen en proteïnen zijn voedende ingrediënten die de hoofdhuid voeden en versterken.

Let’s make friends

Introduceer een vriend of vriendin en beleef samen de voordelen hiervan. Vraag aan de balie naar de voorwaarden.