Nineveh Beautysalon: kapsalon, barbershop en zonnestudio onder 1 dak
287
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-287,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Over Ons

Coupe

De lengtes en lijnen van het haar moeten goed bij de gezichtsvorm passen. De kniptechnieken die we gebruiken zorgen voor een betere valling van het haar.

Haar kleuren

Keune Color System

Wij geven een passend advies over de kleur, rekening houdend met de kwaliteit van het haar, de structuur, de gelaatstint en uw wens. Daarnaast geven wij u een thuisadvies, zodat de kleur zo lang mogelijk optimaal blijft.

Traditionele technieken

Wij hanteren zowel traditionele en moderne technieken om uw styling volledig af te ronden.

Zonnestudio

Ergoline is wereldwijd het meest geliefde merk van zonnebanken. Innovatieve UV-technologieën, futuristisch design, uitstekende comfort, doordachte uitvoering, voorbeeldige kwaliteit en professionele ondersteuning maken Ergoline sinds meer dan 30 jaar de nummer één zonnebank.

Beautysalon

Producten

Keune Hairproducts

De producten verbeteren de balans van de hoofdhuid en dragen daardoor bij aan een betere conditie van het haar. Essentiële mineralen en proteïnen zijn voedende ingrediënten die de hoofdhuid voeden en versterken.

Let’s make friends

Introduceer een vriend of vriendin en beleef samen de voordelen hiervan. Vraag aan de balie naar de voorwaarden.

Nineveh

Online

Welkom bij Nineveh! Waarmee kunnen we je helpen?

11:59
leuk dat je er bent!