Nineveh Beautysalon Zutphen. Schoonheidsbehandelingen met aandacht.
993
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-993,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Beauty

Nineveh Beautysalon Zutphen

(wegens personeels tekort hebben wij helaas geen uitgebreide behandelingen)

Bij Beautysalon Nineveh in Zutphen ben je aan het juiste adres voor een uitgebreide schoonheidsbehandeling. In onze Beautysalon Zutphen kun je terecht voor verschillende behandelingen, als bijvoorbeeld huidbehandeling, visagie of epileren van het gezicht. Maar ook voor het liften van wimpers kun je terecht bij Nineveh. We zitten in het centrum van Zutphen in zijn makkelijk bereikbaar. Kijk hier voor onze openingstijden. We leveren uitstekende kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

Black masker

Gezicht volledig   8,00

Epileren

Epileren wenkbrauwen 12,00
Epileren bovenlip   5,00
Epileren kin   5,00
Epileren gezicht volledig 25,00

Beautysalon Zutphen, schoonheidsbehandelingen

Onze schoonheidsbehandelingen willen wij graag toegankelijk houden voor iedereen. Daarom leveren wij kwaliteit voor een vriendelijke prijs. We geven je de aandacht die je verdient en stellen je graag op je gemak. Zodat je ook even lekker tot rust komt tijdens één van onze schoonheidsbehandelingen. Voor de prijslijst geldt: wijzigingen en rechten voorbehouden.

Nineveh

Online

Welkom bij Nineveh! Waarmee kunnen we je helpen?

10:42
leuk dat je er bent!