Nineveh Beautysalon Zutphen. Schoonheidsbehandelingen met aandacht.
993
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-993,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
APP VOOR EEN AFSPRAAK

Binnen 2 uur reactie, alleen binnen openingstijden.

 

Beauty

Nineveh Beautysalon Zutphen

(wegens personeels tekort hebben wij helaas geen uitgebreide behandelingen)

Bij Beautysalon Nineveh in Zutphen ben je aan het juiste adres voor een uitgebreide schoonheidsbehandeling. In onze Beautysalon Zutphen kun je terecht voor verschillende behandelingen, als bijvoorbeeld huidbehandeling, visagie of epileren van het gezicht. Maar ook voor het liften van wimpers kun je terecht bij Nineveh. We zitten in het centrum van Zutphen in zijn makkelijk bereikbaar. Kijk hier voor onze openingstijden. We leveren uitstekende kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

Black masker

Gezicht volledig   8,00

Epileren

Epileren wenkbrauwen 12,00
Epileren bovenlip   5,00
Epileren kin   5,00
Epileren gezicht volledig 25,00

Beautysalon Zutphen, schoonheidsbehandelingen

Onze schoonheidsbehandelingen willen wij graag toegankelijk houden voor iedereen. Daarom leveren wij kwaliteit voor een vriendelijke prijs. We geven je de aandacht die je verdient en stellen je graag op je gemak. Zodat je ook even lekker tot rust komt tijdens één van onze schoonheidsbehandelingen. Voor de prijslijst geldt: wijzigingen en rechten voorbehouden.

Zzp’ers opgelet: Nagelstyliste of Schoonheidsspecialisten

Werk je nu nog aan huis en wil je je in een pand gaan vestigen maar heb je dat nooit gedurfd? Misschien zijn de kosten te hoog of wil je liever in een team werken. Dit is je kans!

In hartje Zutphen is een praktijkruimte te huur van 12m2. De ruimte bevindt zich binnen onze eigentijdse Beauty Center en is afgeschermd.

Huurprijs: 20 euro per werkdag. 

– Minimaal 1 Jaar contract.
– Faciliteiten gebruik.
– Promoten binnen ons klantenbestand.
– Eigen openingstijden

Opties tegen een klein vergoeding: 

Eigen pagina op ons website – etc

Interesse? bel, mail of kom langs!

(Deze ruimte is per direct beschikbaar)

Neem een verder kijkje op ons website en laten we elkaar versterken en samen groeien.