Nineveh Beautysalon Zutphen. Schoonheidsbehandelingen met aandacht.
993
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-993,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
APP VOOR EEN AFSPRAAK

Binnen 2 uur reactie, alleen binnen openingstijden.

 

Beautysalon

Nineveh Beautysalon Zutphen

Bij Beautysalon Nineveh in Zutphen ben je aan het juiste adres voor een uitgebreide schoonheidsbehandeling. In onze Beautysalon Zutphen kun je terecht voor verschillende behandelingen, als bijvoorbeeld huidbehandeling, visagie of epileren van het gezicht. Maar ook voor het liften van wimpers kun je terecht bij Nineveh. We zitten in het centrum van Zutphen in zijn makkelijk bereikbaar. Kijk hier voor onze openingstijden. We leveren uitstekende kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

Tandenbleken

Opfrisbehandeling

Volledige behandeling tanden bleken

Hollywood smile extreme white

22,50

65,00

85,00

Wimpers

Wimperlifting   (Inclusief verven)

Wimperextensions (Nieuwe set)

45,00

50,00

Visagie

Visagie basic

Visagie upgrade

30,00

45,00

Black masker

Gezicht volledig   7,50

Epileren

Epileren wenkbrauwen 12,00
Epileren bovenlip   7,50
Epileren kin   7,50
Epileren gezicht volledig 28,00

Beautysalon Zutphen, schoonheidsbehandelingen

Onze schoonheidsbehandelingen willen wij graag toegankelijk houden voor iedereen. Daarom leveren wij kwaliteit voor een vriendelijke prijs. We geven je de aandacht die je verdient en stellen je graag op je gemak. Zodat je ook even lekker tot rust komt tijdens één van onze schoonheidsbehandelingen. Voor de prijslijst geldt: wijzigingen en rechten voorbehouden.