Keune Haar Producten - Nineveh Kapsalon & Barbershop Zutphen
584
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-584,page-child,parent-pageid-287,wp-custom-logo,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16026
 

Onze producten

Keune haar producten,

Ossion haar wax,

Hempz zonnebank crèmes

Bij Nineveh Kapsalon & Barbershop behandelen wij de klanten met producten van de beste kwaliteit. 

Keune Care line

ESSENTIËLE MINERALEN VOOR GEZOND HAAR

Keune Care Line-producten verbeteren de balans van de hoofdhuid en dragen daardoor bij aan een betere conditie van het haar. Essentiële mineralen en proteïnen zijn voedende ingrediënten die de hoofdhuid voeden en versterken.

Keune Design line

Met de producten van Design kan iedere style gecreëerd worden. De producten hebben allemaal een hold- en glans factor. De schaal loopt van 1 tot 10, waarbij 1 staat voor minimale hold of glans en 10 voor maximaal.

Keune Bond Fusion

COLOR WITHOUT COMPROMISE. BOND FUSION IS HIER.

Normaal gesproken breken chemische behandelingen zoals kleuren of omvormen de zwavelbruggen in het haar af. Bond Fusion steekt voor die afbraak een stokje. Dit systeem repareert en reconstrueert gebroken bindingen en creëert zelfs nieuwe. Daarnaast beschermt het de innerlijke structuur van iedere haar. Dat betekent dat salonprofessionals iedere haarsoort naar iedere kleursoort kunnen transformeren (ja, zelfs witblond!), terwijl het haar sterk en geconditioneerd blijft.

Ossion

verschillende soorten en voor alle haartype

Is een fijne wax die je haar gemakkelijk in model brengt en het de hele dag in model houdt. Ossion heeft verschillende soorten in mat/ glas,  hard of zacht.

Hempz

Zonnebank crèmes

Hempz bieden een volledige lijn van producten die de natuurlijke voordelen van Pure Natural Hennepzaadolie benutten die haar en lichaam voeden, hydrateren en conditioneren. Bij ons zijn in het gezonder de zonnecremes te verkrijgen

Let’s make friends

Introduceer een vriend of vriendin en beleef samen de voordelen hiervan. Vraag aan de balie naar de voorwaarden.

In verband met het coronavirus moeten we je eerst een paar vragen stellen voordat je een afspraak kunt maken.

  • Ben je verkouden?

  • Heb je koorts of benauwdheid?

  • Ben je recent in aanraking geweest met iemand die ziek is of was?

We zien je graag bij ons aan de Groenmarkt. Gebruik de knop hieronder om je reservering te plaatsen.

Maak nu een afspraak

Helaas mogen we je niet ontvangen. Als je 2 weken of langer klachtenvrij bent, zien we je graag weer bij Nineveh aan de Groenmarkt.

nineveh zutphen

Nineveh

Offline

Wij zijn nu offline, We proberen zo snel mogelijk te reageren.

21:32
Stel gerust je vraag: